Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.08.2020 11:55

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesinin eğitim kurumları, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü başkanlığında toplantıda bir araya geldi. Toplantıda 3 belediyenin eğitim kurumlarının öğrencileri sınavlara hazırlarken ortak hareket edebileceği konular hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesinin Manisalı öğrencileri sınavlara hazırlayan eğitim kurumları düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Manisa'ya uzun yıllar eğitim alanında hizmet veren eğitimci Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fırat Özcan, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Elif Binici, Yunusemre Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Sak, Yunusemre Belediye Başkan Danışmanı Kefayettin Öz, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Arif Alkan, MABEM Müdür Yardımcısı Burak Akçay, YEGEM Eğitim Koordinatörü Erol Bayram, Şehzadeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Şevik, ŞEGEM İnkılap Tarihi Öğretmeni Fatma Güleç yer aldı. Toplantıda Manisa Büyükşehir Belediyesi MABEM, Yunusemre Belediyesi YEGEM ve Şehzadeler Belediyesi ŞEGEM arasında ortak hareket edilebilecek konular noktasında fikir alışverişinde bulunuldu. Bundan sonraki süreçte her ay düzenli olarak toplantıların gerçekleştirileceği belirtilirken, Büyükşehir Belediyesi ile Yunusemre ve Şehzadeler Belediyeleri eğitim kurumları arasında sistem olarak birliktelik sağlanmasının hedeflendiği ifade edildi.

 

 

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu