Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.09.2020 17:15

Manisa Valiliği tarafından düzenlenen Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi. Törende gazilere ve şehit ailelerine madalya ve beratları verildi. Törene Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve protokol üyeleri katıldı.

 

Manisa Valiliği tarafından Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda düzenlenen törende gazilere ve şehit ailelerine madalya ve beratları verildi. Törene Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, 1’İnci Komando Eğitim Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Sebahattin Kalkan, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, İl Müftüsü Mustafa Soykök, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Barosu Başkanı Avukat Ali Arslan, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları ve yardımcıları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ve şehit aileleri katıldı. Madalya töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, törenin açılış konuşmasında, “Şehitlerimiz gazilerimiz bu vatan için fedakarlıkların en büyüğünü, gerekirse canını, kanını feda ederek ortaya koymuşlardır” dedi.

Madalya ve beratları takdim edildi

Vali Karadeniz’in konuşmasının ardından şehit olan; Jandarma Astsubay Sadık Akın, Jandarma Astsubay Mustafa Kozak, Pilot Yüzbaşı Anıl Barış Çetin’in ailelerine ve gazi olan Polis Memuru Orhan Elmalı, Jandarma Er Mehmet Salih Okkay, Jandarma Onbaşı Tamer Düzsöz, Jandarma Uzman Çavuş Şahin Kaya, Jandarma Uzman Çavuş Halis Uslu, Uzman Çavuş Ali Coşkun, Uzman Onbaşı Ömer Kayhan, Piyade Uzman Çavuş Ferudun Taşdemir’e madalya ve beratları verildi. Törenin sonunda gaziler ve şehit aileleriyle toplu fotoğraf çekildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu