Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.09.2020 14:49

Manisa Büyükşehir Belediyesinin 17 ilçede bulunan eğitim kurumu MABEM'de görevli idareci ve öğretmenlere yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi. Eğitim seminerinde pandemi sürecinde olası online eğitim verilmesi durumuna yönelik olarak, online eğitim sistemiyle ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

 

 

Manisa Büyükşehir Belediyesinin eğitim kurumu MABEM'de görevli idareci ve öğretmenlere yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi. Atatürk Gençlik Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fırat Özcan, MABEM Müdürü Cihan Tubikoğlu da yer aldı. Hizmet içi eğitim seminerinde MABEM bünyesinde 17 ilçede görevli olan idareci ve öğretmenlere yönelik pandemi sürecinde olası online eğitim verilmesi durumuna yönelik olarak, online eğitim sistemiyle ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Eğitim seminerinde söz alan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, online eğitimin öneminden bahsetti. Online eğitimin ne kadar önemli olduğunun geçtiğimiz yıl görüldüğünü dile getiren Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, MABEM eğitim kurumun covid-19 tedbirleriyle açıldığını ifade etti. Yıldırım, "MABEM eğitim kurumumuzu açtık. Fakat sürecin nereye gideceğini bilmediğimizden dolayı bu eğitimin Aralık'a kadar devam etmesi ya da daha da uzatılması planlanıyor"  dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu