04.10.2020 14:37

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla can dostlarımız için mama bağışında bulundu. Hazırladıkları dövizlerle Hayvanları Koruma Günü’nü kutlayan Büyükşehir’in minikleri, “Doğadaki dostlarımızı koruyalım” mesajıyla yine kendi hazırladıkları mama toplama kutularına mama bıraktılar.

Çocukların okul öncesi eğitimlerine destek vermek ve başarılı oldukları alanda kendilerini geliştirmelerine fırsat sağlamak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde il genelinde hayata geçirilen Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Hazırladıkları dövizlerle Hayvanları Koruma Günü’nü kutlayan Büyükşehir’in minikleri, “Doğadaki dostlarımızı koruyalım” mesajıyla yine kendi hazırladıkları mama toplama kutularına mama bıraktılar. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde merkezlerde çocuklara eğitimin yanı sıra vatan sevgisi, doğa sevgisi, hayvan sevgisi gibi konuları da aşıladıklarını ifade eden Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri Koordinatörü Serap Gücüyen, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde de hazırladıkları etkinliklerle çocuklara hayvan sevgisinin önemini pratikte de göstermiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.