16.10.2020 10:56

Sarıgöl ilçesi, Kızılçukur, Karacali ve Beyharmanı Mahalleri arasında bağlantıyı sağlayan 15 kilometrelik yolda, Manisa Büyükşehir Belediyesi sathi kaplama çalışmasına başladı. Kısa süre içerisinde tamamlanacak olan yol çalışmasıyla mevcut mahalleler arası ulaşımda konfor sağlanacak.

İl genelinde yol yapım çalışmalarına hızla devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesinde, Kızılçukur, Karacali ve Beyharmanı Mahalleri arasında bağlantıyı sağlayan yolda sathi kaplama çalışmasına başladı. 15 kilometrelik güzergâhta yapılan yol çalışması hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda, il genelinde bakımsız ve kötü görünümde olan yolları yenileyerek, vatandaşlarımızı güvenli ulaşımla buluşturuyoruz. Bu kapsamda Sarıgöl ilçemizde Kızılçukur, Karacali ve Beyharmanı Mahalleri arasında bağlantıyı sağlayan güzergahta gerçekleştirdiğimiz yol çalışmasıyla vatandaşlarımız konforlu bir şekilde ulaşım sağlayacak. Öte yandan mevsim şartları el verdiği ölçüde de yol yapım çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.