17.10.2020 16:17

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelge kapsamında denetim gerçekleştirildi. Denetimde yeni normal yaşam koşullarının gerekliliği olan sosyal mesafe, maske ve hijyen konularına dikkat çekildi. Ayrıca sosyal mesafe, dezenfektan gibi kurallara uyulup uyulmadığı incelendi.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelge kapsamında koronavirüs tedbirlerine yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetime Manisa Vali Yardımcısı Volkan Köksal, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter katıldı. Kent merkezinde 8 Eylül Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Konuk Caddesi üzerinde gerçekleştirilen denetimde  yeni normal yaşam koşullarının gerekliliği olan sosyal mesafe, maske ve hijyen konularına dikkat çekildi. Ayrıca sosyal mesafe, dezenfektan gibi kurallara uyulup uyulmadığı incelendi.