17.10.2020 16:32

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımımız, 2020-2021 sezonunun açılış maçında Bursa deplasmanında Finalspor ile karşı karşıya geldi.

Finalspor ile Manisa Büyükşehir Belediyesporumuz arasında Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bora Çaylan da takip etti. Hakem atışıyla başlayan karşılaşmanın ilk hücumunu Manisa Büyükşehir Belediyesporumuz yaptı. Calvin Godfrey, üç sayı çizgisinin gerisinden yaptığı başarılı atışla takımımızı öne geçirdi. Kontrollü geçen ilk periyot 12-15'lik skorla Manisa Büyükşehir Belediyesporumuz'un üstünlüğü ile geçildi. İkinci periyotta üst üste sayılar bulan Manisa Büyükşehir Belediyesporumuz, 12-21 öne geçti. İlerleyen dakikalarda rakibin oyuna ortak olmasıyla takımlar soyunma odasına 32-32'lik beraberlikle girdi. Üçüncü periyot, 51-45'lik skorla Finalspor üstünlüğü ile geçildi. Final periyodunda üstünlüğünü koruyan rakibimiz, karşılaşmayı 73-59 kazandı.

Salon: Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi

Hakemler: Önder Yılmaz, Kerem Yılmaz, Alper Elçikoca

Finalspor: Chris Harris  (11), Terrel Allen (13), Göktürk Ural (4 ), Ömer Faruk Ermat (5 ), Gurur Baybora (18), Murat Erensoy (0), Doğancan Tokmak (9), Emirhan Merdin (0), Mustafa Kırcalı (0), Alparslan Uruk (13)

Baş Antrenör: Levent Erdoğan