18.01.2014 17:46

MANİSA Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Ticaret Borsası Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği’nin düzenlediği veli tanışma toplantısına katıldı. Bayanların yoğun ilgisiyle karşılanan Ustamehmetoğlu, davetleri için okul aile birliğine teşekkür ederek bayanların sosyal hayat içerisinde daha fazla yer alması gerektiğini belirtti.

Ticaret Borsası Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Üyeleri, veli tanışma ve çay partisi düzenledi. Sultan Restoran’da düzenlenen buluşmaya Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı. Okul aile birliği başkanı Kadriye Orduhan ve üyeleri tarafından organize edilen toplantıya yoğun katılım olurken, müzik eşliğinde stres atan bayanlar, çeşitli hediyelerin yer aldığı çekiliş de gerçekleştirdi. İlk çekiliş talihlisini belirleyen Belediye Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu, davetleri dolayısıyla hanımlara teşekkür etti. Manisa Belediyesi’ni temsilen yer aldığı organizasyonda Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamını hanımlara ileten Ustamehmetoğlu, “Hepsi birbirinden değerli annelerimizle bir arada olmaktan gerçekten mutluyum. Sağolsunlar gerçekleştirdikleri her organizasyona bizleri davet ediyorlar. Elbette bizler de kendileriyle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Manisa Belediyesi olarak 4 buçuk yılı aşkın süredir hem ailelerimiz hem hem velilerimizin hem de öğrencilerimizin yanında olduk. Bundan sonra da çok daha fazla bir arada olacağız” dedi. Bayanların sosyal hayat içerisinde daha fazla yer alması gerektiğini vurgulayan Ustamehmetoğlu, “Sizlerden ricam ev hanımlığın yanı sıra yetenek ve ilginize göre mesleki eğitim almanız ve çevrenize örnek olmanızdır. Bunun için MASMEK ve Atatürk Gençlik Merkezlerimize başvurabilirsiniz” diye konuştu. Konuşmaların ve çekilişin ardından bayanlar ikramlardan tadarak, keyifli sohbet gerçekleştirdi.