24.01.2014 13:18

MANİSA Belediyesi Konservatuvarı, Yeşilçam Şarkıları Konseri düzenledi. Türk sinemasına damga vuran şarkıların seslendirildiği konsere, Manisalılar büyük ilgi gösterdi.

Manisa Belediyesi Konservatuvarı tarafından Manisa Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda düzenlenen Yeşilçam Şarkıları Konseri’ni Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil’in eşi İnci Açıkdil, Manisa Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi Sorumlusu Duygu Özkal, Merkez Komutanı Albay Murat Yılmaz ve yaklaşık 700 Manisalı izledi. Konsere büyük ilgi gösteren vatandaşların büyük çoğunluğu konseri ayakta takip etti. Türk sinemasına damgasını vuran Yeşilçam şarkılarının Manisa Belediyesi Konsevatuvarı Türk Halk Müziği Korosu tarafından seslendirildiği konser, vatandaşların büyük beğenisini topladı. Yaklaşık 2 saat süren konserin sonunda koro şefi Aylin Eralp’e çiçek, koro üyelerine de Manisa bezinden yapılan şallardan takdim edildi. Performansları nedeniyle ayakta alkışlanan Manisa Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu, gösterilen ilgi nedeniyle tüm Manisalılara teşekkür etti.