22.02.2021 16:18

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Türkiye Badminton Federasyon Başkanı Murat Özmekik ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti.

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, Genel Sekreter İsa Ayan, Asbaşkan Akif Sıtkı Esen, Disiplin Kurulu Başkanı Bilal Turan Küçükarpacı, Disiplin Kurulu Üyesi Yaşar Demir ile birlikte Kulüp Başkanımız Mehmet Güzgülü’yü ziyaret etti. Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Üyelerimiz Onur Baylan, Orhan Haşim Elmalı, Özcan Nalbantlar ve Badminton Antrenörü Hatice Tokmakçı da yer aldı. Kulüp Başkanımız Mehmet Güzgülü, koronavirüs tedbirleri kapsamında müsabakalara ara verilmesinin ardından takımımızın yaptığı çalışmalar hakkında heyete bilgiler verdi. Güzgülü ayrıca, 2021 yılında da takımın katılacağı müsabakalarda başarı çıtasını yükseltmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Federasyon Başkanı Özmekik de, Manisa Büyükşehir Belediyespor Badminton branşına verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, badminton takımımıza başarılar diledi.