Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.03.2021 16:03

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Manisa Valiliği tarafından Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni gerçekleştirildi. Törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Palabıyık da katıldı.

 

Kültür Merkezi Lale Salonu’nda düzenlenen Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni’ne Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık, 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Sebahattin Kalkan, Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

 

Tören programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Şehitlerimizin ruhlarına ithafen Kuran-ı Kerim okundu. Törende konuşma yapan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Türk ordusunun gücüne dikkat çekti ve şehitlerin kanının yerde kalmadığını söyledi. Teknolojik gelişmelerle birlikte ordunun daha da güçlendiğini ve Türkiye’nin düşmanlarına karşı mücadele ettiğini kaydeden Vali Yaşar Karadeniz, şehitlerin vatan uğruna canlarını feda ettiğini, gazilerin de onur kaynağı olduğunu dile getirdi. Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’in konuşmasının ardından madalya ve berat takdim töreni yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluruyla Manisa Valisi Yaşar Karadeniz tarafından 25 Mart 2020 tarihinde Pençe-3 harekatı kapsamında Irak'ın kuzeyinde yer alan Kiri Tepe Üs bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen havan saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Onur Karakaya adına babası İbrahim Karakaya, 15 Nisan 2020 tarihinde Irak Kuzeyi Harkuk Sektöründe icra edilen Barazgir-1 operasyonunda teröristler tarafından önceden yerleştirilen muhtemel mayın/EYP'nin infilak etmesi sonucu şehit olan Deniz Piyade Uzman Çavuş Muhammed Fatih Durhan adına babası Halil Durhan'a ve 15 Şubat 2018 tarihinde Suriye'nin Halep ilinin Afrin ilçesine bağlı Raco beldesinde gerçekleştirilen Zeytin Dalı harekatında mayına basarak gazi olan Yunus Emre Işık'a Devlet Övünç Madalyası ve beratları takdim edildi. Madalya ve beratların verilmesinin ardından şehit yakınları, gaziler ve protokol üyeleri toplu fotoğraf çektirdi.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu