09.05.2021 18:05

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Manisa'nın Akhisar ilçesindeki Gürdük Çayı’nda mahsur kalan 2 sahipsiz atı bağlı bulundukları dereden kurtardı.

Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Seyit Ahmet Mahallesi mevkiinden geçen Gürdük Çayı’nda vatandaşlar tarafından çay içinde bağlanmış ve terk edilmiş bir şekildeki 2 atın durumu Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Akhisar İtfaiye Amirliği ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çayın her iki kenarına bağlanmış halde 2 at buldu. Çayın içine giren itfaiye ekipleri atları ürkütmeden bağlandıkları yerden çayın kenarına çıkararak kurtardı. Atların sahipsiz oldukları belirtilirken atları kim ya da kimlerin çayın içinde bıraktıklarının araştırıldığı belirtildi.