12.05.2021 18:57

Türkiye Basketbol Ligi 29. hafta erteleme maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımımız, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a 85-83 yenildi. Dev adamlarımız play-off’a kaldı ve Samsunspor ile eşleşti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımımız, Türkiye Basketbol Ligi’nin 29. hafta erteleme maçında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile Muradiye Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Maçı yönetim kurulu üyeleri de izledi. Maçın ilk yarısında kontrollü oynayan dev adamlarımız, soyunma odasına 47-43 önde gitti. Maçın ikinci yarısında rakibini hem ataklarda hem de pota altında zorlayan dev adamlarımız son 8 saniye kala Marcus’un basketi ile öne geçsede Balıkesir son saniyede bulduğu üçlük ile öne geçti. Son saniyede rakibin topu eli uzaklaştırması teknik faul sayılmadı ve faul verilmedi maç Balıkesir’in 85-83 üstünlüğü ile bitti. Dev adamlarımız yenilmesine rağmen Play-off’a kaldı ve Samsunspor ile eşleşti.

Maç: Türkiye Basketbol Ligi 29.Hafta Erteleme Maçı

Salon: Muradiye Spor Salonu

Hakemler: Uğur Özen, Ozan Gönen, Erhan Gürsel

Manisa Büyükşehir Belediyespor: Marcus(11), Arda, Tolga(7), Eren(13), Ramazan(4), Gökhan(9), Calvin(5), Alican(11), Umut(7), Recep(16),