Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.05.2021 16:37

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Ramazan Bayramının ikinci gününde görev yapan İtfaiye, Kent Estetiği, Mezarlıklar, Yol Yapım Bakım ve Onarım ile Haller Şube Müdürlüğü ekiplerini ziyaret ederek; personelin bayramını kutladı.

 

Ramazan Bayramının ikinci gününde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde nöbetçi birimler çalışmalarına devam etti. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da, görevi başında kamu hizmetini sürdüren personellerle bir araya gelerek; Ramazan Bayramını kutladı. Öztozlu’ya ziyaretler sırasında İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Mezarlıklar Dairesi Başkanı ve Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı’nda Şube Müdürü Ersoy Vitaş da eşlik etti.

 

Sahada Personelleri Ziyaret Etti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve beraberindeki heyet, sahada çalışmaları sürdüren ekiplere ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak İtfaiye Dairesi Başkanlığı ziyaretiyle başlayan bayramlaşma programı, Mimar Sinan Bulvarı’nda çim biçme ekipleri ile devam etti. Daha sonra Gasilhane birimi çalışanları ile bir araya gelen Öztozlu, Kırtık İtfaiye Grubu personelleri ile de görüştü. Programın devamında Akpınar Mahallesi’ndeki yama ekiplerini ziyaret eden heyet, Hal Şube Müdürlüğü ziyareti ile bayramlaşma programını sonlandırdı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün bayram mesajını görevli personellerle paylaşan Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, ekiplere çalışmalarında başarılar diledi.   

 

Kamu Hizmetlerimiz Aralıksız Devam Ediyor

Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, nöbetçi ekiplere yaptığı bayramlaşma ziyareti hakkında açıklamalarda bulundu. Öztozlu, “Öncelikle, halkımızın Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Belediyecilikte biliyorsunuz bayram; cumartesi pazar mefhumu olmuyor. Hizmetler aralıksız devam ediyor. Tüm ekiplerimiz sahada. Havaların ısınması ile birlikte ot yangınları, boğulma vakaları artmaya başladı. İtfaiyedeki arkadaşlarımız zorlu bir görev yürütüyorlar. Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, çim biçme ve sulama faaliyetlerine devam ediyorlar. Mezarlıklar Dairesi ekiplerimiz, koronavirüs sürecinde yaşanan can kayıpları ve moral olarak çöküş yaşanan zamanlarda halkımızın yanında olmaya devam ediyor. Hal Denetim ekiplerimiz, şehre kaçak sebze ve meyve girişini önlemek için çeşitli noktalarda denetimlerini sürdürüyorlar. Fen İşleri Dairesi ekiplerimiz, ihtiyaç duyulan noktalarda uygulama programlarına devam ediyor. Başkanımız Cengiz Ergün’ün belirlediği hedef doğrultusunda Yol Yapım ve Onarım Dairemiz, 1200 kilometre yol yapımı için hummalı bir çalışma içerisindeler. Tüm şantiyelerimiz hazır durumdalar. Bu yoğun iş programı devam ederken, ekiplerimizin yüzlerinin gülmesi bizleri oldukça mutlu ediyor. Ramazan Bayramında kamu hizmetlerini sürdüren ekiplerimize, çok teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Çalışmalarında kolaylıklar diliyor, tekrardan tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu