Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.03.2014 18:37

Manisa Belediyesi Mart ayı etkinlikleri dahilinde düzenlenmesi planlanan Manisa Belediyesi Konservatuvarı’nın Türk Halk Müziği Konseri, bugün hayatını kaybeden 15 yaşındaki Berkin Elvan için ertelendi.

Gezi Parkı eylemleri sırasında ekmek almaya giderken başından biber gazı fişeğiyle vurulan 15 yaşındaki Berkin Elvan 269 gün süren yaşam mücadelesi içerisindeydi. Bugün o mücadeleyi kaybeden Berkin Elvan, tedavi altında olduğu hastanede hayatını kaybetti. Tüm Türkiye Berkin Elvan’ın ölüm haberiyle yasa boğuldu. Manisa Belediyesi de bu vahim duruma kayıtsız kalmadı. Mart ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenmesi planlanan Türk Halk Müziği Konseri daha sonra duyurulacak ileri bir tarihe ertelendi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu