17.08.2011 11:35

MANİSA Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü, Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi karşı tarafında kalan yol kenarını çimlendirerek, hastaneye giden yolu yeşillendirdi. Atıl durumda kalan yol kenarının yeşillendirilerek değerlendirildiğini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yoldaki kötü görünüme son verildiğini söyledi.

Uncubozköy Mahallesi’ndeki Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi yolunun kenarları, Manisa Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından çim ve çiçeklerle süslenerek, düzenlendi. Yapılan çalışmaları Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, Park Bahçe Müdürü Serpil Çakır ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü inceledi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Park Bahçe Müdürü Serpil Çakır’dan bilgi aldı. Celal Bayar Üniversitesi’ne giden yolun kenarlarının atıl durumda ve kötü bir görünümde olduğunu belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Park Bahçe Müdürlüğümüz burada çalışma başlattı. Yol kenarlarına bordür çekerek, kaldırımda çimlendirme çalışması yaptık. Geldiğimiz noktada bu bölge, çim ve çiçeklerle yepyeni bir görünüme kavuştu. Kaldırımda çorak toprak görünümü yeşille hayat buldu. Hizmet ayrımı yapmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hastane yolunu da böylece yeniledik. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.