Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.06.2021 11:00

Manisa Büyükşehir Belediyespor Atıcılık ve Avcılık takımı sporcularımız Volkan Badak ve Sinan Şahin, 12-13 Haziran tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilecek olan Trap Türkiye Şampiyonası’nda madalya için mücadele edecek.

 

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Trap Türkiye Şampiyonası, 12-13 Haziran 2021 tarihleri arasında Bursa’da düzenlenecek. Manisa Büyükşehir Belediyespor da şampiyonada iki sporcusu ile madalya için yarışacak. Yeşil beyazlı temsilcimiz, Büyük Erkekler kategorisinde Volkan Badak ve Genç Erkekler kategorisinde Sinan Şahin ile boy gösterecek.

Sporculara Başarı Dileklerini İletti

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Hakan Kadayıfçılar, “Havalı Silahlar Atıcılık Ligi’nin 3’ncü yarışmasına katılacağız. Manisa Büyükşehir Belediyespor olarak katıldığımız her turnuvada başarı hedefliyoruz. Sporcularımıza da Bursa’da başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu