Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.06.2021 12:12

Manisa Büyükşehir Belediyesporumuzun judocuları, 28 Haziran – 03 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Gençler ve Ümitler Milli Takım seçme müsabakaları öncesi hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Judo İl Temsilciliği’nin 2021 yılı faaliyet programında yer alan Ümitler ve Gençler ortak çalışma antrenmanı, 75. Yıl Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 115 sporcunun katıldığı antrenmanı, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Altun ve Orhan Haşim Elmalı da takip etti.

 

75. Yıl Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda yapılan judo antrenmanına Manisa Büyükşehir Belediyesporumuzun yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyespor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Yunusemre Belediyespor, Salihli Belediyespor, Balıkesir Bigadiç Spor Kulübü, Manisa İl Gençlik Spor Kulübü sporcuları da katıldı. Antrenmanı Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Altun ve Orhan Haşim Elmalı, TJF Ege Bölge Sorumlusu Zafer Şişmanlar takip etti. Antrenman sonunda sporculara hediye takdimi gerçekleştirildi.

Gençler ve Ümitler Milli Takım Seçmesine Katılacaklar

Manisa Büyükşehir Belediyespor judo branşı sporcularımız, 28 Haziran - 03 Temmuz 2021 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Gençler ve Ümitler Milli Takım seçme müsabakalarına katılacaklar.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu