Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.06.2021 15:15

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Manisa çevre il ve ilçelerinden grup halinde gelerek, bir bölümünün seyyar satıcılık, bir bölümünün de dilencilik yaptığı tespit edilen gruba Manisa Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle operasyon gerçekleştirdi. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtilirken, kullanılan araçlara da emniyet tarafından el konuldu.

 

İl genelinde vatandaşların huzur ve güveni için yoğun bir çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle bir operasyon daha gerçekleştirdi. Çevre il ve ilçelerden gruplar halinde Manisa’ya gelerek, kadın ve çocukların dilendirildiği ve aynı aileye mensup diğer bireylerin de bu süre içerisinde seyyar satıcılık yaptığını tespit ekipler, söz konusu şahıslara engel oldu. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtilirken, kullanılan araçlara da emniyet tarafından el konuldu. Hem seyyar satıcılık hem de dilencilik yapan grubun çifte suç işlediğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenini, aynı zamanda da esnafımızın işlerini bozacak bu tür yapılanmalara karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizden isteğimiz, bu tür şahısları Alo 153 Zabıta hattımıza bildirmeleridir” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu