19.07.2021 19:42

Manisa Ticaret Borsası Başkanı ve TOBB Ticaret Borsaları Konseyi Üyesi Sadık Özkasap’ın babası Kamil Özkasap, 81 yaşında hayatını kaybetti. Kamil Özkasap’ın cenazesi ikindi namazına müteakip Hatuniye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi. Cenaze namazına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

Manisa Şehir Hastanesi’nde yaklaşık bir haftadır yaşlılığa bağlı rahatsızlıklardan dolayı tedavi gören Kamil Özkasap, yaşama veda etti. Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap’ın babası olan Kamil Özkasap, Şehzadeler ilçesi Hatuniye Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Kamil Özkasap’ın cenazesine Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, oda başkanları, STK temsilcileri, akrabaları, dostları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Merhum Kamil Özkasap'ın cenazesi Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Çatal Mezarlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.