Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.09.2021 13:23

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal, Türkiye Belediyeler Birliği'nin ev sahipliğinde Ankara'da gerçekleştirilen Ulusal Gönüllü İtfaiyecilik Çalıştayı ve Türkiye Belediyeler Birliği İtfaiye Komisyonu üçüncü dönem toplantısına katıldı.

 

Ulusal Gönüllü İtfaiyecilik Çalıştayı ve Türkiye Belediyeler Birliği İtfaiye Komisyonu Üçüncü dönem toplantısı, Türkiye Belediyeler Birliği'nin ev sahipliğinde Ankara'da gerçekleştirildi. 15-17 Eylül tarihleri arasında düzenlenen toplantılara Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal ve İtfaiye Şube Müdürü Kazım Memiş de katıldı. Gönüllü itfaiyeciliğin ülkemiz genelinde yaygınlaştırılması kapsamında yasal çerçevesinin oluşturması amacıyla düzenlenen ulusal gönüllü itfaiyecilik yönetmeliği çalıştayında birçok ilden itfaiyeciler bir araya geldi. Türkiye Belediyeler Birliği Komisyonu üçüncü dönem toplantısı da Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Özcan Yıldırım’ın başkanlığında düzenlenen toplantıda ülkemizdeki afetlerde itfaiyenin rolü ve itfaiyecilik mesleğinin gelişimi gündeme geldi.

 

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu