Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.09.2021 17:00

Avrupa ve dünya genelinde bu yıl 20'nci kez kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında 'Çiçeklen Manisa' sloganıyla çiçeklendirme çalışması yapıldı. Kent Merkezi'nde bulunan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde öğretim gören minik öğrenciler, Fatih Parkı'nda bulunan kaya bahçesine çiçek dikti.

 

 

Avrupa ve dünya genelinde 2002 yılından bu yana kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında etkinlikleri devam ediyor. Bu yıl 51 ülkeden 2 bin 883 şehrin katıldığı hafta boyunca Manisa'da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda 'Çiçeklen Manisa' sloganıyla çiçeklendirme çalışması yapıldı. Fatih Parkı'nda bulunan kaya bahçesinde gerçekleştirilen çalışmada Büyükşehir Belediyesi'nin Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde öğretim gören minik öğrencileri çiçek dikimi gerçekleştirdi. Minik öğrencilere Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fırat Özcan, Şube Müdürleri, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri Sorumluları ve veliler eşlik etti. Çiçekleri kendi elleriyle toprakla buluşturan minik öğrenciler, etkinliğin sonunda Daire Başkanı, Şube Müdürleri, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri Sorumluları ve velileriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu