26.09.2021 13:00

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapmış olduğu asfaltlama çalışmalarına devam ederken, Kula ilçesinde devam eden çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu yerinde inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Kula’da yapılan yol çalışmasını yerinde inceledi. Ali Öztozlu’ya incelemesi sırasında Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay eşlik ederken, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Faik Şentürk ve ilgili mahalle muhtarları da hazır bulundu.

Yollar Demirci’ye ve Selendi’ye Bağladı

Topuzdamları Mahallesi Muhtarı Himmet Çullukoğlu, yol yapımı için geçen sene talepte bulundukları ancak program kapsamında yetişmediğini belirterek, “Yolumuz şimdi yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den Allah razı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hem vatandaşların yollar düzelmiyor diye söylemlerinden kurtulduk hem de yollarımızda güzel bir çalışma oldu” diye konuştu. Encekler Mahalle Muhtarı Tuncay Demir ise yolların güzel olduğunu belirterek, “Bizleri Selendi’ye bağladı, Topuzdamlarını Demirci ilçesine bağladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başta olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun, yolumuz yapıldı” dedi.