Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.09.2021 13:42

Türkiye Eskrim Federasyonu 2021-2022 yılı faaliyet programında yer alan U-10, U-12 ve U-14 kılıç açık turnuvası, Türkiye'nin 16 ilinden toplam 222 sporcunun katılımıyla Malatya'da gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcuları müsabakalar sonucunda 5 madalya kazanarak turnuvada ses getirdiler.

 

Türkiye Eskrim Federasyonu 2021-2022 yılı faaliyet programında yer alan U-10,U-12 ve U-14 kılıç açık turnuvası, 25-26 Eylül tarihlerinde Malatya’da düzenlendi. Adıyaman, Ankara, Bartın, Batman, Bolu, Bursa, Edirne, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kocaeli, Malatya, Manisa, Mersin, Sivas ve Van olmak üzere Türkiye'nin 16 ilinden toplam 222 sporcunun katılımıyla Merkez Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadeleler büyük heyecana sahne oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor Eskrim takımı sporcuları, turnuvada önemli başarılara imza attılar. Turnuvanın ilk gününde U14 erkek kılıç kategorisinde Kuzey Yenigün bronz madalya kazanırken, ikinci gününde U14 bayan kılıç kategorisinde Duru Kayalar bronz madalya, U10 bayan kılıç kategorisinde Elif Vera Katran ve Simay Asya Akyüz bronz madalya, U12 erkek kılıç kategorisinde yine Kuzey Yenigün bronz madalya kazandı. Bu sonuçlarla Manisa Büyükşehir Belediyespor, turnuvayı 5 madalya ile tamamlamış oldu.

Takımı Tebrik Etti

Malatya’da düzenlenen ve 16 ilden 222 sporcunun katılımı ile gerçekleşen turnuvada 5 madalya kazanan sporcularımızı kutlayan Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı, “Eskrimde art arda başarılı sonuçlar alıyoruz. Bu başarıda emeği geçen başta antrenörlerimiz olmak üzere sporcularımızı tek tek kutluyorum. Takımımızın başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

 

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu