Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.10.2021 16:58

Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla ziyaretçi akınına uğradı. Veteriner Hekim eşliğinde can dostlarımızı ziyaret eden öğrenciler, merak ettikleri konular üzerine de bilgiler aldılar.

 

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi ile Akhisar Geçici Hayvan Bakımevi ziyaretçi akınına uğradı. Bu kapsamda kent merkezinde bulunan Hayvan Bakım ve Tedavi Özel Manisa Final Fen ve Anadolu Lisesi, Bahçeşehir Koleji ve Doruk Koleji'ni konuk etti. Öğrencilere Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürü İsmail Çam ile sorumlu Veteriner Hekimler eşlik etti. Öğretmenleri ve Veteriner Hekimler eşliğinde can dostlarımızın bulunduğu alanları gezen öğrenciler, merak ettikleri konular üzerine de Veteriner Hekimlerden bilgiler aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal da öğrencileri Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'nde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü'nü de konuk etti. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet İbrahim Çolak ve Manisa Şube Müdür Vekili Uğur Bayıl, Veteriner Hekimlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akhisar Geçici Hayvan Bakımevi de Ziyaret Edildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Geçici Hayvan Bakımevi de konuklarını ağırladı. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Akhisar Mavi Hospital'da görevli sağlık personelleri ile Akhisar Bahçeşehir Koleji ve Akhisar Ticaret Borsası Altı Eylül İlkokulu  öğrencileri de  Geçici Hayvan Bakımevi'ni ziyaret etti. Konuklar, sorumlu Veteriner Hekimlerden, Bakımevi'nde kalan can dostlarımız ile ilgili bilgiler aldı.

 

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu