Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
12.10.2021 13:35

Manisa Celal Bayar Üniversitesi 29. Akademik Yılı Açılış Töreni, Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı.

 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin 2021-2022 Akademik Yılı Açılış Törenine; Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Manisa CBÜ akademik kadrosu ve öğrenciler katıldı. Program Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Manisa CBÜ Tanıtım Filmi’nin ardından Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç, bir konuşma yaptı. Üniversitenin gelişimi ve hedeflerinden bahseden Ataç, son dönemde ulusal ve uluslararası yarışmalarda elde edilen başarılardan bahsetti. Ataç’ın konuşmasının ardından Manisa Valisi Yaşar Karadeniz konuştu. Öğrencilerin üniversite eğitimi ile yetinmemesi gerektiğini ifade eden Vali Karadeniz, sektörel istihdamın sağlanması için öğrencilerin daha fazla çalışmaları konusunda uyarılarda bulundu. Vali Karadeniz’in konuşmasının ardından YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, telekonferans bağlantı ile açılış töreninde bir konuşma yaptı. YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, akademisyenlere yönelik konuşmasında 2021-2022 eğitim öğretim döneminde içerik ve adet bakımından zenginlik yaratan bilimsel makalelerin daha fazla yayınlanması yönünde temennide bulunurken, öğrencilerin de kendilerini geliştirmek için dijital içeriklerden de faydalanmalarının önemine değindi. Konuşmaların ardından Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümünün hazırladığı müzik dinletisi, konuklardan büyük alkış aldı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi 29. Akademik Yılı Açılış Töreninin gündüz bölümü konukların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle noktalandı.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu