Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
12.10.2021 19:43

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı’nda 58 madde görüşülerek, karara bağlandı. Toplantıda Manisa genelinde Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonalarında derece alan sporculara ödül verilmesi, Yeşilay Kitap Kafe’nin bulunduğu alanın tahsis süresinin uzatılması, Selendi Gençlik Merkezi’nde yer alan kütüphanenin Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü adına bedelsiz tahsis edilmesi teklifleri oybirliğiyle kabul edildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü başkanlığında yapıldı. Mecliste, Manisa genelinde Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonalarında derece alan sporculara ödül verilmesi ile ilgili teklif görüşüldü. Konu ile ilgili meclis üyelerine bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, sporculara teşvik amacıyla böyle bir düzenleme yapıldığını söyledi. Teklif, oybirliğiyle kabul edildi. Toplantıda Yeşilay Kitap Kafe’nin bulunduğu Oda ve Dernekler Binası’ndaki yerin bedeli ve süresi Meclis tarafından belirlenmek üzere tahsis süresi uzatılması teklifi de yine oybirliğiyle kabul edildi.

Selendi’ye Kütüphane

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Selendi’ye kazandırılan Selendi Gençlik Merkezi ile ilgili de gelişme yaşandı. Gençlik merkezinin 2’nci katında bulunan kütüphane ile 1 adet personel odasının 15 yıllığına Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü adına bedelsiz tahsis edilmesi ile ilgili teklif, oybirliğiyle kabul edildi. 58 maddenin görüşülerek karara bağlandığı meclis birleşimine, Kasım ayı toplantısının 9 Kasım Salı günü, saat 18.00’de yapılması kararıyla son verildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu