Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.10.2021 13:28

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Ergün Aksoy, Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Ocaklıgil’in muhtarlık yaptığı Hacıhaliller Mahallesi’ni ziyaret etti. Aksoy, ziyarette muhtar ve mahalle halkının talepte bulunduğu yerlerde inceleme yaparak, ilgili dairesine iletti.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, mahalle muhtarı ve vatandaşların taleplerini yerinde inceleyip, çalışmanın koordine edilmesinde önemli rol oynuyor. Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Ergün Aksoy da bu kapsamda Şehzadeler ilçesi Hacıhaliller Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Şehzadeler Muhtarlar Dernek Başkanı Şeref Ocaklıgil’in muhtarlık yaptığı mahallede, çalışma yapılması yönünde talepte bulunulan noktaları inceleyen Aksoy, aldığı notları ilgili dairesine iletti. Mahalle meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Daire Başkanı Ergün Aksoy, Başkan Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek; Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin ziyaretlerinin diğer mahallelerde de devam edeceği belirtildi.

 

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu