Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.10.2021 14:16

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Aydın eski Milletvekili Ali Uzunırmak’ı ağırladı. Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarının Manisa’da gelişimi ve değişimi yaşattığını belirten Uzunırmak, Başkan Ergün’e çalışmaları nedeniyle teşekkür etti, yeni belediye hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

 

MHP Aydın eski Milletvekili Ali Uzunırmak, milletvekilliği dönemindeki danışmanı Hasan Gönülalan ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu. Uzunırmak, Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarının Manisa’da gelişimi ve değişimi yaşattığını belirten Uzunırmak, Başkan Ergün’e çalışmaları nedeniyle teşekkür etti, yeni belediye hizmet binasının hayırlı olmasını diledi. Ziyaretleri nedeniyle Uzunırmak ve Gönülalan’a teşekkür eden Başkan Ergün de, konuklarına Manisa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Manisa Celal Bayar Üniversitesi akademisyenlerince hazırlanan ‘Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa’ adlı eserden armağan etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu