Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.10.2021 15:46

Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılı kutlamaları çerçevesinde ‘Üniversite Korusu Fidan Dikimi Töreni’ gerçekleştirdi. Törende, MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, destekleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür belgesi takdim etti.

MCBÜ tarafından Cumhuriyetimizin 98’inci yılı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen ‘Üniversite Korusu Fidan Dikimi Töreni’, MCBÜ Şehit Prof. İlhan Varank Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törene, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı Hakan Göktaş, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Yener Bilir, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Manisa Orman İşletme Müdürü İlker Özdemir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kazaz, Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, akademisyenler ve fidan bağışçıları katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesine Belgeli Teşekkür

Çok sayıda çınar fidanının toprakla buluştuğu tören, açılış ve protokol konuşmaları ile devam etti. Törende, koru alanı ve kampüs alanının çevre düzenlemesindeki katkıları nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür belgesi takdim edildi. Belgeyi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına Kent Estetiği Daire Başkanı Hakan Göktaş, MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’ın elinden aldı. Belge takdiminin ardından tören, fidan dikiminin gerçekleştirilmesi ile devam etti. ‘Üniversite Korusu Fidan Dikimi Töreni’, günün anısına hatıra fotoğrafı çekimlerinin ardından sona erdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu