Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.06.2014 16:58

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin MASMEK kurslarına katılan Mehmet Arif Altınbilek, 4 yılın ardından ilk kişisel resim sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu. ‘70’inden Sonra’ ismini verdiği sergisini Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Fuayesi’nde açan Altınbilek, kentin gizli kalmış güzelliklerini resmettiği eserleriyle beğeni topladı.

Sanat ve Meslek Edindirme Kursları’na katılarak resim eğitmeni Hülya Ersezgin’den ders alan Mehmet Arif Altınbilek, 4 yılın ardından ilk kişisel sergisini açma başarısını gösterdi. Altınbilek, ‘70’inden Sonra’ ismini verdiği sergisini Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Fuayesi’nde sanatseverlerin beğenisine sundu. Sergi açılışına Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu, Halk Eğitim Şube Müdürü Ergun Aksoy, resim eğitmeni Hülya Ersezgin, MASMEK kursiyerleri ile çok sayıda sanatsever katıldı. Serginin açılış kurdelasının kesilmesinin ardından Altınbilek konuklarına eserleri hakkında bilgi verdi. MASMEK’in karma sergilerine katıldığını ve 40 sulu boya resim çalışmasını da kişisel bir sergi açarak beğeniye sunmak istediğini belirten Ersezgin, Manisa’nın sokak arası güzelliklerini resmettiği eserleriyle büyük övgü aldı. Serginin 9 Haziran tarihine kadar ziyarete açık olacağı belirtildi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu