Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.11.2021 14:52

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fatih Sergi Salonu’nda amatör ressam Gülay Özden’in hazırladığı 42 eserlik resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

 

‘Gün Işığım’ isimli resim sergisinin açılışına Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Bilir, İşkur İl Müdürü Eşref Aslan ve konuklar katıldı. Katılımcıların açılış kurdelesini kesmesinin ardından, Özden’in çalışmaları tek tek incelendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi’nde aldığı resim kursları sonrasında yaptığı eserleri, sergilemekten mutlu olduğunu belirten amatör ressam Gülay Özden, “Karakalem ve yağlı boya olmak üzere 42 parçadan oluşan çalışmalarımı, resim meraklılarının beğenisine sunmak istedim. Bu güzel salonda çalışmalarımı sergileme fırsatı verdikleri için Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür ederim” dedi. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fırat Özcan da, yaptığı çalışmalardan ötürü Özden’i tebrik etti.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu