Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.11.2021 17:19

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Manisa’da etkinlik düzenlendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından kadına yönelik şiddetin önlenmesi için hayata geçirilen KADES uygulaması, mini tiyatro ile canlandırıldı. Etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan da katıldı. 

 

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla Manisa Valiliği Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü, Manisa İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği tarafından Manolya Meydanında stant açılarak vatandaşlar bilgilendirildi. Programa Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Manisa İl Müdürü Mustafa Feridun Gülgeç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustahmehmeoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan da katıldı.

 

Şehir Tiyatrosundan Mini Oyun

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu da, kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi olumsuz eylemleri engellemek adına kadınlar için kullanıma sunulan KADES uygulamasının nasıl kullanılacağını anlatan mini bir oyun sahneledi. Oyun, alandaki vatandaşlar tarafından dakikalarca alkışlandı.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu