Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.11.2021 13:40

24 Kasım Öğretmenler Günü, Manisa'da gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başlayan kutlama programı, Kültür Sitesi Lale Salonu'nda Manisa Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi tarafından hazırlanan program ile devam etti.

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e  ‘Başöğretmen’ unvanı verilmesi ve 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle kutlama programı düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan kutlama programı Kültür Sitesi Lale Salonu'nda Manisa Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi tarafından hazırlanan program ile devam etti. Törene Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Yunusemre Kaymakamı Atilla KAntay, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu ile öğretmenler katıldı. Programda ilk olarak 'Şehit Öğretmenler' resim sergisi açıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirildi. Ardından mesleğe yeni başlayan öğretmenler ve emekli olan öğretmenler adına konuşmalar yapıldı. Programda İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Akkuyu da günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.

Hizmet Şeref Belgeleri Takdim Edildi

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz de törende konuşma gerçekleştirdi. Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan Vali Karadeniz, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenleri de rahmetle andı. Vali Karadeniz konuşmasının ardından emekli olan öğretmenler hizmet şeref belgelerini takdim etti. Öğretmenler günü kutlama programı Manisa Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan müzik-şiir dinletisi ile son buldu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu