24.11.2021 16:47

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçesine yeni bir prestij cadde daha kazandırmak için harekete geçti. Şehit Astsubay Üstçavuş Özgür Artunç Bulvarı ve Fatih Bulvarındaki çalışmalar da kısa süre içerisinde başlayacak ve Gördes yeni çehresi ile vatandaşları selamlayacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçesinde Şehit Pilot Bahri Önser Caddesi’nde yaptığı prestij cadde düzenlemesinin ardından, Şehit Astsubay Üstçavuş Özgür Artunç Bulvarı ve Fatih Bulvarını da yenilemek için çalışmalara başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya da bu kapsamda Gördes ilçesini ziyaret etti. Kırsal Hizmetler Dairesi başkanı Yılmaz Usta’nın da yer aldığı programda ilk olarak Gördes Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen heyet, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Gördes Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün ve mahalle muhtarları ile birlikte prestij cadde yapılacak olan Şehit Astsubay Üstçavuş Özgür Artunç Bulvarı ve Fatih Bulvarında incelemelerde bulundu.

Proje hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Gördes’e yeni bir prestij cadde daha kazandıracakları için mutlu olduklarını söyledi.

Muhtarlar Çalışmalardan Memnun

Gördes Muhtarlar Derneği Başkanı Kerim Çakır, “Gördes’e prestij cadde kazandırılması, ilçemizi estetik bakımından farklı bir noktaya taşıyacaktır. Dışarıdan gelenler için şehre girdiği belli olacak.  Araç trafiği bakımından ve yayalar açısından da Gördes’imiz rahatlayacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz”.

5 Eylül Mahalle Muhtarı Osman Bilgen, “Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından prestij cadde çalışmaları 2021 yılı içerisinde başlatılacak. İlçemizin en geniş caddesinin görüntüsü hoş olacak. İlçemizin çehresi değişecek, renk katacak. Cengiz Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Sabri Atay, “Bugün Fen İşleri Dairesi  Başkanımız Uğur Topkaya, Gördes’te yapılacak olan prestij cadde projesinin detaylarını bizlere anlattı. Cengiz Başkanımızın talimatı ile Gördes’imizin çehresi bir kez daha değişiyor, daha da güzelleşiyor. Yapılan yatırımlar ve projeler için Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Atatürk Mahallesi Muhtarı Mehmet Aybey, “Yapılacak olan prestij cadde çalışmasından halkımızın da memnun olduğunu biliyoruz. Çok teşekkür ediyoruz” dedi.