03.12.2021 17:03

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Manisa Valiliği koordinesinde Manisa Gündüz Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü tarafından özel bir program düzenlendi.  Şiirlerin okunduğu, dans gösterilerinin yapıldığı bu özel programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Palabıyık ve Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Manisa Valiliği koordinesinde Manisa Gündüz Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü tarafından Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde özel bir program düzenlendi. Programa, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Palabıyık, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç da katıldı.  Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Manisa Valisi Yaşar Karadeniz bir konuşma gerçekleştirdi. Karadeniz’in konuşmanın ardından judo branşında milli sporcularımız bir gösteri gerçekleştirdi. Programda daha sonra ise engelli bireyler tarafından dans gösterileri, ritim gösterileri  yapıldı, şiirler okundu. Katılımcılar tarafından büyük beğeni toplayan programın ardından, protokol üyeleri engelli bireylerin yaptığı el sanatları ürünlerinin yer aldığı sergiyi gezdi.