Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.12.2021 21:35

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, uzatmaya giden maçta Akhisar Belediyespor’u Andre Williamson’ın son saniyedeki basketiyle 86-85 mağlup etmeyi başardı. Yeşil- beyazlı ekip bu sonuçla üst üste dördüncü galibiyetine imza atarken Akın Kandemir attığı 26 sayı ile maçın kazanılmasında büyük katkı sağladı. 

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, derbi maçında Akhisar Belediyespor’a konuk oldu. Mücadeleyi Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan ve Yönetim Kurulu Üyeleri de takip etti. İlk dakikalarda iki takım da sayı bulmakta zorlanırken birinci periyot 20-14’lük skorla geçildi. İkinci periyotta savunmanın dozunu arttırdığımız anlarda skora ortak olsak da yeşil-beyazlı ekip, soyunma odasına 41-36’lık skorla geride gitti.

İkinci yarıda oyuna ağırlığımızı koyduk
Karşılaşmanın ikinci yarısına hırslı bir oyunla başlayan yeşil-beyazlı dev adamlar farkı eritti ve final periyoduna 56-55 önde gitti. Son periyotta oyun iki ekibe de gidip gelirken 74-74’lük skorla maç uzatmaya gitti. Uzatma dakikalarında da nefes kesen maçta son saniyede Andre Williamson’ın basketiyle mücadeleden 86-85’lik skorla yeşil-beyazlı ekip galip ayrılmayı başardı. Bu sonuçla dev adamlar üst üste dördüncü maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı. 

Akın Kandemir 26 sayı, 5 asist ve 3 ribaunt ile oynarken 32 verimlilik puanına ulaştı. Diante Watkins ise ikinci yarı ve uzatma periyodunda bulduğu kritik sayılarla maça ağırlığını koydu ve mücadeleyi 21 sayı, 6 asistle noktaladı. Son saniyede maçı getiren basketi atan Andre Williamson da maçı 16 sayı, 10 ribauntluk performansı ile double-double yaptı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu