Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
31.12.2021 11:46

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün “Böcekleri Seviyorum, Doğayı Koruyorum” sloganıyla gerçekleştirdiği ‘Böcek Şenliği ve Organik Tarım Eğitimi’nin ikincisi, Türk Hava Kurumu İlköğretim Okulu öğrencilerinin katılımıyla Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinliğe, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan katılım gösterdi.

 

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Türk Hava Kurumu İlköğretim öğrencilerine  “Böcekleri Seviyorum, Doğayı Koruyorum” sloganıyla ‘Böcek Şenliği ve Organik Tarım Eğitimi’ düzenlendi. Atatürk Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk ve Müdür Yardımcısı Serdar Mersinli, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Türk Hava Kurumu İlköğretim Okulu Müdürü Şerif Çelik, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Gökmen Kaya ve öğretmenler katıldı. Çocuklara organik tarımı sevdirmek ve Ziraat Mühendisliği mesleğini ve böcekleri tanımaya yönelik sunumların gerçekleştirildiği etkinlikte, toprak, su kaynakları ve havayı kirletmeden çevre, insan, bitki ve hayvan sağlığını korumanın önemi anlatıldı. Böcek koleksiyonları, solucan ve çeşitli meyve, sebze, hububat tohumları gibi canlı materyallerin de kullanıldığı etkinliğe öğrenciler ve eğitimciler büyük ilgi gösterdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu