Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.01.2022 11:50

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nde eğitim gören minikler, düzenlenen etkinlikle Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından kendilerine gönderilen meyve fidanlarını toprakla buluşturdu. Çeşitli meyve fidanlarının dikildiği etkinlikte minikler çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nde (ÇKSM) fidan dikim etkinliği düzenledi. Ahmetli ÇKSM’de düzenlenen etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Nilhan Kılınç, Kırsal Hizmetler Daires Başkanlığı yetkilileri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. ÇKSM bahçesinde yapılan etkinlikte konuşan Fırat Özcan, “Tarım Haftası dolayısıyla fidan dikim etkinliği düzenledik. Bu etkinliğimizde minik öğrencilerimizle birlikte meyve bahçesi oluşturmak istedik. Çeşitli meyve fidanlarını Ahmetli Çocuk Kültür Sanat Merkezimizdeki öğrencilerimiz ve aileleriyle birlikte toprakla buluşturacağız. Eğitim alan minik öğrencilerimiz ne zaman isterlerse ağaçlarını görmeye ve sulamaya gelebilirler” dedi. Yapılan konuşmanın ardından Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca ulaştırılan meyve fidanları, öğrenciler ve veliler ile birlikte toprakla buluşturuldu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu