14.01.2022 13:09

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan personelin Covid-19 aşısını yaptırabilmesi amacıyla hizmet binasına aşı standı kuruldu. Gün boyu dileyen personelin standı ziyaret ederek randevusuz ve hızlı bir şekilde aşılarını yaptırabildiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, herkese aşı çağrısında bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’na aşı standı kuruldu. Kurulan stantta belediye personeli randevu almadan, hızlı bir şekilde Covid-19 aşısını oldu. Uygulamanın gün boyu sürdüğünü dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, “Şüphesiz salgınla mücadelede aşı çok önem taşıyor. Bu anlamda biz de aşı yaptırmak isteyen mesai arkadaşlarımızın hızlı bir şekilde aşı yaptırılabilmeleri amacıyla böyle bir uygulama gerçekleştirdik. Yunusemre İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından hizmet binamıza kurulan standı ziyaret eden personelimiz randevusuz bir şekilde aşılarını oldu” dedi. Aşı sırası gelen belediye personeli de, randevu almadan çok kısa bir süre içinde sağlık ekipleri tarafından aşılarını olduklarını belirterek, böyle bir hizmeti kendilerine sunan yetkilere ve sağlık çalışanlarına teşekkür ettiler.