Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.06.2014 16:50

MANİSA Büyükşehir Belediyesi MASMEK El Sanatları Bölümü kursiyerleri açtıkları yılsonu sergisi ile hünerlerini sergiledi. Yüzlerce eserin görücüye çıktığı sergide, birbirinden özel el emeği eserler beğeniyle incelendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları el sanatları bölümünde eğitim gören hanımlar, açtıkları sergi ile birbirinden güzel eserlerini Manisalılar’ın beğenisine sundu. Kültür Merkezi Fuaye Salonu’nda düzenlenen serginin açılışını Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Sosyal İşler Müdürü Nuray Çevirmeci, Halk Eğitim Müdürü Ergun Aksoy, Spor Dairesi Şube Müdürü Haşim Elmalı, Atatürk Gençlik Merkezi Sorumlusu Duygu Özkal Karataş, Kent Konseyi Müdürü Sevil Şekercioğlu ile eğitmenler ve kursiyerler gerçekleştirdi. Serginin açılış kurdelasını kesen Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, yıl boyu açtıkları birbirinden güzel sergilere bir yenisini daha ekledikleri için kursiyerlere teşekkür ederek, emek verenleri kutladı. Kuyumculuk, telkâri, seramik, çini boyama, resim, Manisa Bezi, ahşap boyama, kitre bebek yapımı, ebru sanatı, iğne oyası, kurdela nakışı, dekoratif ev aksesuarları, Kaat’ı sanatı, hazır gereçlerle takı yapımı, giyim, tel kırma, ev meşruşatı, mozaik ve üç boyutlu şekillendirme kurslarını kapsayan sergide 15 eğitmenin 323 kursiyere verdiği eğitimlerin neticesinde ortaya çıkan eserler büyük beğeniyle incelendi. Yoğun katılımın olduğu sergide, birbirinden güzel yüzlerce el emeği eserler göz doldurdu. Serginin 16-19 Haziran tarihleri arasında ziyarete açık olduğu belirtildi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu