17.06.2014 11:35

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASMEK kursiyerleri tarafından, Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Fuaye Salonu’nda açılan yılsonu sergisini inceledi. Kültür ve sanat faaliyetlerine sağlanan desteğin, yeni hizmet döneminde de artarak devam edeceğini ifade eden Başkan Ergün,”Büyüyen Manisa’ya bir sanat galerisi kazandırma çalışmaları içerisindeyiz. Bu kapsamda şuan nikâh akdi işlemlerinin yapıldığı salon olarak hizmet veren, Fatih Nikâh Salonu’nu önümüzdeki günlerde, sanat galerisine dönüştürerek, Manisalı sanatseverlerin hizmetine açmak istiyoruz” dedi.

Kültür Merkezi Fuaye Salonu’nda açılan sergiyi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil ve Halk Eğitim Müdürü Ergun Aksoy da ziyaret etti. Sergideki eserleri tek tek inceleyerek, MASMEK eğitmenlerinden bilgi alan Başkan Ergün, beğenilerini ifade ederek, kursiyerleri ve eğitmenleri tebrik etti.

Kültür ve Sanata Desteğimiz Artarak Devam Edecek

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yeni hizmet döneminde hayata geçirmeyi düşündükleri kültür ve sanat projeleri hakkında da bilgi verdi. Büyüyen Manisa’ya bir sanat galerisi kazandırma çalışması içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Ergün,“Geride kalan 5 yılda olduğu gibi, yeni hizmet dönemimizde de Manisa’da, il bütününde kültür ve sanat faaliyetlerine önem vermeye devam edeceğiz. İlk olarak büyüyen Manisa’ya bir sanat galerisi kazandırma çalışmaları içerisindeyiz. Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte nikâh işlemleri ilçe belediyeleri tarafından yapılacak. Bu kapsamda, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak, şuan nikâh akdi işlemlerinin yapıldığı salon olarak hizmet veren Fatih Nikâh Salonu’nu önümüzdeki günlerde sanat galerisine dönüştürerek, Manisalı sanatseverlerin hizmetine açmak istiyoruz” dedi.

MASMEK’ten Başkan Ergün’e Övgü

Kendilerine verdiği destekler için teşekkür eden MASMEK eğitmenleri Başkan Ergün’e teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdiler. Kurslara ilginin artarak devam ettiğini de ifade eden eğitmenler,”MASMEK kursları sayesinde birçok gencimiz mesleki kabiliyet kazandı, birçoğu iş sahibi oldu. Ortaya da bu güzel eserler çıktı. MASMEK kursiyerleri ve eğitmenleri adına her zaman bizlerin yanında olan, bu güzel eserlerin ortaya çıkmasında desteklerini esirgemeyen, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.