11.04.2022 14:05

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediyesi tarafından hazırlanan Millet Kütüphanesi ve Gençlik Merkezi projesinin temel atma törenine katıldı.

Şehzadeler Belediyesi, Yarhasanlar Mahallesi’nde eski Adliye Lojmanları olarak bilinen 1453 metrekarelik alanda uygulanacak olan Millet Kütüphanesi ve Gençlik Merkezi projesinin temel atma törenini gerçekleştirdi. Törene Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri katıldı. Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla temel atma töreni başladı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara’nın konuşmaları ile devam eden programda temel atma öncesinde Kuran-ı Kerim okundu. Protokol üyelerinin butona basmasıyla Şehzadeler Millet Kütüphanesi ve Gençlik Merkezi’nin temeline ilk harç atıldı.