Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.04.2022 18:57

'Stream It Up'  Projesi'nin yüz yüze eğitim aşaması kapanış töreni Celal Bayar Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Rektör Ahmet Ataç ve Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık'ın öğrencilere seslendiği kapanış töreninde, projeye 81 ilden katılan öğrenciler ile projede emeği bulunan akademisyenler, üniversite öğrencileri ve proje yöneticilerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

 

Celal Bayar Üniversitesi ve STEM Eğitimcileri Derneği yürütücülüğünde hazırlanan, Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün paydaş kurum olarak yer aldığı ABD Büyükelçiliği tarafından desteklenerek hayata geçirilen Stream It Up projesinin yüz yüze eğitim aşaması kapanış töreni gerçekleştirildi. Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde yapılan törende Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nursel Ustemehmetoğlu, ABD Büyükelçiliği Eğitim Ateşesi Roger Cohen ve 81 ilden projeye katılan öğrenciler yer aldı. Törende Ankara Bilim Elçisi Noyan Doğangün ve Bilecik Bilim Elçisi Mehmet Serhat Aktaş ile ABD Büyükelçiliği Eğitim Ateşesi Roger Cohen konuşma yaptı.

Rektör Ataç ve Milletvekili Kıvırcık Konuşma Yaptı

Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç da projenin öneminden ve projenin öğrencilere katkılarından bahsetti. Rektör Ataç, "Bu sürecin gerçekleşmesinde tüm eğitim arkadaşlarıma, bu varlığı anlamlı kılan siz sevgili misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Sizlerle beraber olmaktan son derece mutluyum. Bugün sizler için başlangıç olsun. Geleceğe dönül hayallerinizi hiçbir zaman ertelemeyin" dedi. AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık ise, "Çok emek verilerek hazırlanmış bir program. Bu programın bu kadar iz bırakmasında en önemli nokta onu sahiplenen siz öğrencilersiniz. Hepinizi tebrik ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından bilim elçilerinden oluşan koro 'Ah Bu Hayat Çekilmez' isimli şarkıyı seslendirdi.

Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi

Programda son olarak teşekkür belgeleri takdim edildi. Projeye katkı sağlayan akademisyenler, üniversite öğrencileri ve proje yöneticileri ile projeye katılarak 81 ilden Manisa'ya gelen bilim elçilerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

 

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu