15.05.2022 15:15

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği tarafından Makedonya İçişleri Bakanı Oliver Spasovski onuruna düzenlenen öğle yemeği programına katıldı.

Manisa Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği, Bahar Şenliği’ne katılmak üzere Manisa’ya gelen Makedonya İçişleri Bakanı Oliver Spasovski onuruna öğle yemeği verdi. Taş Fabrika’da düzenlenen yemeğe Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Parlamento Üyesi Belkisa Zeqiri, Eğitim ve Bilim Bakanlığı Devlet Sekreteri Aneta Trpevska, Ustrumca Belediye Başkanı Kostadin Kostadinov, Caska Belediye Başkanı Goran Stojanovski, Mavrovo ve Rostuse Belediye Başkanı Medat Kurtovski, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Petrol Boru Hattı Direktörü Esad Rahiç, Müsadere Edilen Mülklerin Yönetimi Dairesi Müdürü Faton Asani, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Akton Ago, İzmir Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, daire başkanları, Çiğli Festival Organizatörü Muammer Gezginci, Manisa Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Cevdet Cömert ve Manisa Makedonya Göçmenleri Derneği yönetimi katıldı. Yemekte konuşan Dernek Başkanı Cevdet Cömert, konuklarını Manisa’da ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.