Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.05.2022 15:28

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Vestel, Manisa Organize Sanayi Bölgesi işbirliğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu, renkli görüntülere ve heyecana sahne oldu. 21 ve 10 kilometrelik koşuların gerçekleştiği, heyecanla sonuçlanan maratonda dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

 

Manisa’da bu yıl ilk kez Vestel ve Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen “Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu” gerçekleştirildi. Manisa Atatürk Kent Parkı’ndan start alan ve Avrupa'nın tek alan üzerinde kurulu en büyük fabrikalarından Vestel City'den de geçen yarı maraton, 10 ve 21 kilometrelik iki etapta düzenlendi. Maratonda ayrıca 10 kilometrelik parkurda Şirketler Koşusu da düzenlendi. Koşunun startı Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Vestel CEO'su Turan Erdoğan ve Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar tarafından verildi. 1624 kişinin katıldığı Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu'nda erkeklerde 01:04:29'luk derecesiyle Boaz Kiptoo Kiplagat, kadınlarda 01:23:02'yle Ezgi Kaya birinciliği elde etti. Kadınlarda Derya Kaya ikinci, Serra Sude Kökduman üçüncü, erkeklerde Hüseyin Can ikinci, Ahmet Alkanoğlu üçüncü olmayı başardı.

Adımlar Bağışa Dönüştü

Türkiye Atletizm Federasyonu aracılığıyla 80 kişilik elit atlet grubu ve 10 yabancı uyruklu elit atletin de katıldığı Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu'nda ülkemizi 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda temsil eden Milli Atlet Yavuz Ağralı ve 2021 Türkiye Maraton Şampiyonu Milli Atlet Ömer Alkanoğlu da yer aldı. Uluslararası Vestel Yarı Maratonu çerçevesinde gerçekleştirilen çocuk koşusu ise 137 minik koşucunun katılımıyla gerçekleşti. Erkekler 7-8 yaşta Muhammed Selim Süzer, 9-10 yaşta Aras Utku Binbaş, 11-12 yaşta ise Erdem Onay yarışın kazananı oldu. Kızlarda 7-8 yaşta Zehra Eylül Bilgin, 9-10 yaşta Irmak Ercoşkun, 11-12 yaşta ise Nida Deniz Karataş birinci oldu. Yarı maratona katılarak kendi bağış kampanyasını oluşturan koşucular, adımlarını iyilik için attı. Ayrıca Beyaz Ay Derneği aracılığıyla açılan kampanyada toplanan bağışlar, Vestel mühendisleri ve YGA tarafından geliştirilen, görme engelli bireylerin hayatında fark oluşturan akıllı baston WeWALK bağışına dönüştü.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu