Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.05.2022 15:04

Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Ahmetli’nin ihtiyaç duyulan mahallelerinde kullanılmak üzere 5 bin metrekare kilit parke desteği için protokol imzalandı.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün makamında Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan’ı ağırladı. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve AK Parti Grup Başkanvekili Dilşat Ulaş da yer aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Ahmetli Belediyesi’nin ilçeye yapacağı yatırımlar ve hizmetler hakkında görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ahmetli ilçesinin ihtiyaç duyulan mahallelerinde kullanılmak üzere 5 bin metrekare kilit parke taşı verilmesi için protokol imzalandı. Başkan Ergün yapılan protokol ile ilgili olarak, “Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve Ahmetli Belediyesi işbirliği ile diğer ilçelerde de hayata geçirdiğimiz kilit parke döşeme ve kilit parke işleriyle ilgili olarak mahallelerdeki eksik noktaların tamamlanması için Ahmetli Belediye Başkanımızla protokole imza attık. Ayda 5 bin metrekare kilit parke olmak üzere Salihli ilçemizdeki taş fabrikamızdan taşı teslim edeceğiz, Ahmetli Belediyemiz de çalışma yapılacak alanlarda işçiliği üstlenecek. Önemli olan birlik ve beraberlik içinde hareket ederek vatandaşa en iyi hizmeti onları daha mutlu edecek çalışmaları yapabilmek. Başta Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan olmak üzere emeği geçen bütün arkadaşlara herkese teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Alhan’dan Başkan Ergün’e Teşekkür

Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan ise protokol sonrasında, “Öncelikle emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün tüm ilçelere olduğu gibi Ahmetli ilçemize de vatandaşımızın refahı ve daha konforlu bir hayat sürmesi için prestij cadde çalışmaları tamamlandı. Yan yollarda doğalgaz işinden dolayı yapılan çalışmalar var. Eksikleri kısa bir sürede tamamlamak için Manisa Büyükşehir Belediyesi kilit parke desteğinde bulunacaklar bizler de işçiliği üstelenerek bu işi beraberce götüreceğiz. Ayrıca Cengiz Ergün başkanın tarımsal kalkınmayla ilgili de çiftçilerimize vereceği müjdeler var. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Zor şartlarda zor günlerde yatırım yapılıyor, yatırım yapılmaya da çalışılıyor. Teşekkür ederim” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu