Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.05.2022 18:54

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Mayıs ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı 2. oturumunda, şehit askerlerimizi ve Turgutlu ilçesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımızı andı.

Mayıs ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı 2. oturumunda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehitlerimizi andı. Başkan Ergün, “Geçtiğimiz hafta Gaziantep Karkamış'ta Hudut Karakolumuza yapılan hain terör saldırısı sonucunda şehit düşen kahraman evladımız Oktay Salar ve Pençe-Kilit Operasyonu'nda terör örgütünün yerleştirdiği EYP’nin patlaması sonucu şehitlik mertebesine yükselen kahraman evladımız Selman Güler’e yüce Allah’tan rahmet; kederli ailelerine ve aziz milletimize baş sağlığı diliyorum. Bununla birlikte Turgutlu ilçemizden Manisa OSB'ye gelen işçi servisinin kaza yapması sonucu vefat eden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet; yaralananlara acil şifalar diliyorum. Rabbim, hepimizi kazadan ve beladan korusun” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu