16.05.2022 19:03

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 19 Mayıs’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilecek olan Fener Alayı ve akabinde gerçekleştirilecek Haluk Levent halk konserine tüm Manisalıları davet etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, meclis üyelerini ve Manisalıları 19 Mayıs etkinliklerine davet etti. Başkan Ergün, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Perşembe günü 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutlayacağız. 1. Oturumumuzda da dile getirmiştim, bir kez daha hepinizin bayramını kutluyorum. 19 Mayıs Perşembe günü resmi törenlerin yanında Büyükşehir olarak saat 20.00’de Sultan Cami önünden başlayıp, Cumhuriyet Meydanı’nda noktalayacağımız Fener Alayı’nı düzenleyeceğiz. Cumhuriyet Meydanı’nda da Haluk Levent konseriyle bayram coşkumuzu inşallah hep birlikte yaşayacağız. Buradan bir kez daha başta sizler olmak üzere tüm hemşerilerimizi resmi törenlerle birlikte fener alayı ve konser coşkumuza davet ediyorum. Bayram sevincimizi hep birlikte paylaşalım.”