23.05.2022 17:28

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1. Hukuk Müşaviri Mahir Sağlam, İnsan Hakları Şiddetle Mücadele ve Sosyal Arabuluculuk Bilincini Güçlendirici Saha Aktörleri Yetiştirilmesi Projesi bilgilendirme toplantısını katıldı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi tarafından İnsan Hakları Şiddetle Mücadele ve Sosyal Arabuluculuk Bilincini Güçlendirici Saha Aktörleri Yetiştirilmesi Projesi bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Prof. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediyesi 1. Hukuk Müşaviri Mahir Sağlam, çeşitli illerin vali yardımcıları ve konuk üniversitelerin rektörleri, rektör yardımcıları katıldı. Toplantı Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Devamında Şiddetle Mücadele Vakfı Başkanı Adem Solak, Manisa CBÜ Rektörü Ahmet Ataç ve Vali Yaşar Karadeniz açılış konuşmaları gerçekleştirdi. Açılış konuşmalarının ardından İnsan Hakları Şiddetle Mücadele ve Sosyal Arabuluculuk Bilincini Güçlendirici Saha Aktörleri Yetiştirilmesi Projesi kapsamında akademisyenler tarafından hazırlanan sunumlar gerçekleştirildi.